Новообраний президент України Володимир Зеленський завів офіційний аккаунт у Twitter, де збирається ділиться новинами зі своєї професійної діяльності. Про це пише телеграм-канал "Команда Зеленського".

"Тепер ви можете слідкувати за швидкими новинами у соціальній мережі Twitter не тільки за Командою Зеленського, але і особисто за новообраним Президентом України. Приєднуйтесь! Все буде добре на всі 100%!", - написали у Зеленського.

Варто відзначити, що перший запис в аккаунті політика з'явився ще 25 квітня, але активно користуватися соцмережею Зеленський почав тільки 7 травня.

Так, гарант розповів про зустріч з главою Української греко-католицької церкви Святославом Шевчуком. Він поділився, що зі священнослужителем обговорювалися питання об'єднання всіх українців, незалежно від віросповідання і поглядів.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Також Зеленський опублікував фото з єврокомісаром Йоханессом Ханом і заявив, що йому вдалося обговорити питання конфлікту на сході і боротьби з корупцією.

Нагадаємо, близький друг і бізнес-партнер Володимира Сергій Шефір розкрив правду про долю бізнесу новообраного президента Володимира Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, в українську столицю прибув єврокомісар з питань європейської політики сусідства і переговорів про розширення Йоханнес Хан. Відомо, що дипломат вже встиг провести зустріч з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Також Знай.uа писав, дружина новообраного президента України Володимира Зеленського Олена розповіла про те, що може бути у будівлі Адміністрації президента України у разі, якщо Зеленський-гарант перенесе Адміністрацію, як і обіцяв, за місто. За її словами, Адміністрація президента заражена темним негативним минулим і з неї краще зробити музей.