Земляк, бізнес-партнер та близький друг новообраного президента Володимира Зеленського Сергій Шефір відверто розповів про передвиборчу кампанію, дебати, розкрив секрет перемоги та подальші плани слуги народу у кріслі глави держави.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє the Бабель.

"Ми стільки пережили за цю кампанію: стеження, прослуховування, стільки бруду. Я казав: "Вова, не читай". А він: "Так я не можу, у мене діти завтра в школу підуть, а там про мене такий бруд, і все — неправда", - розповідає Шефір.

Сергій Шефір

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Приблизно за тиждень до закінчення кампанії були чутки, що ось-ось викладуть відео, де "Квартал" і Зеленський нібито виступають перед Медведєвим і Януковичем в лазні.

"Ми дуже боялися цього. Нам навіть показували людину, яка вже їде знімати відео з двійником Вови. Говорили, що він [двійник] буде в лазні перед кимось на колінах. Якби цей ролик викинули в мережу, то не страшно - люди б розглянули і зрозуміли, що це не Володимир. А якби його показали під час дебатів - на великому екрані в поганій якості, то у людей просто був би шок. Ось цього особисто я боявся", - додав він.

Володимир Зеленський

Окрім того, друг та партнер слуги народу розповів, як відбулися дебати та що було заплановано з боку кандидата Зеленського.

"Напередодні дебатів нас попередили, що Порошенко піде на нашу сцену. Коли він вийшов, потиснув руку, Вова почав сумніватися, чи варто говорити ті жорсткі речі, які готували до дебатів. Ми стояли за ним і бачили, як він хвилюється і переживає. Але коли його перший раз образили, він сказав: "Ну тепер можу".

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Сергій Шефір прокоментував призначення топ-чиновників - кандидатів на посаду голів ГПУ, СБУ, МЗС, імена яких поки що тримають у таємниці.

"Ми їх розглядаємо. Що ми можемо зробити зараз? Поміняти губернаторів, призначити заступників, МЗС, Генштаб — і все. Ось зараз ці кандидатури розглядаються", - каже партнер слуги народу.

Можливо, у команді новообраного президента залишаться навіть деякі представники із "старої гвардії" Порошенка.

"Нам сподобалося, що відбувалося з поліцією. Коли ми зустрілися з Арсеном Аваковим, він нам прямо сказав: "Я взагалі не за вас, але буду робити все, щоб вибори пройшли чесно і відкрито".

Арсен Аваков

На запитання журналіста про те, що до останнього дня Порошенко дорікали в тому, що він не вийшов з бізнесу і не продав Roshen. "А чи Зеленський вийшов з бізнесу?", - Шефір відповів:

"Він вийшов. Може, там одна-дві підпису залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, я точно не пам'ятаю. Він знає, що я його точно не підведу".

"Вибираючи Зеленського, багато говорять, а раптом він виявиться порядною. Можу сказати, що не "раптом", - резюмував Шефір.

Нагадаємо, чинний президент Петро Порошенко призначив нового командувача Операцією об'єднаних сил.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в команді Володимира Зеленського не виключають, що після парламентських виборів будуть домовлятися з Юлією Тимошенко.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.