Відомий український політолог та журналіст Юрій Романенко зробив заяву про так званих "порохоботів" - користувачів соцмереж, які активно агітували за поки ще чинного президента України Петра Порошенка.

Відповідний допис Романенко опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Політолог зауважив, що всі агітатори раптово зникли й не пишуть постів з вихваленням свого кандидата.

"Один з найцікавіших моментів зараз, як зникли боти Порошенко, як перед цим зникли боти Смешко. З ранку до вечора люди доводили переваги їхнього кандидата. А ось пройшли вибори і все. Розчинилися", - йдеться в дописі.

У коментарях не всі користувачі соцмереж погодилися з твердженням політолога:

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

"Але довбодятли ще залишилися. Коли ПОПа побіжить з країни вони теж будуть писати свою дурь?", - написав Алекс Меланченко.

"Пішли садити цибулю. Не до месій тепер", - додала Ірина Вороняк.

"Ви знаєте, нікуди не поділися, подивіться ZN і радіо свобода, там все та ж інформаційна війна йде. І взагалі, боти може і зникли, а травмовані люди залишилися і їх травма підтримується, оскільки вони ще можуть придатися на парламентських", - зазначила користувачка з ніком Марина Марина.

Варто зазначити, що Петро Порошенко не гребував жодними методами задля перемоги на виборах президента. Перед вирішальним другим туром виборів він навіть "особисто" почав обдзвонювати українців. Так, робот із записаним голосом Порошенко телефонував людям та закликав проголосувати за гаранта.

Нагадаємо, що український політолог і журналіст Юрій Романенко запропонував свою кандидатуру в якості заміни Зеленському в студії "Квартал 95".

Як повідомляв "Знай.ua", політолог Романенко зазначив, що варто відзначити людей, які найбільше агітували за поки чинного президента та опонента Зеленського Порошенка перед виборами. На думку Романенка, вони лише внесли вклад у його "розгром".

Також портал "Знай.ua" писав, що Романенко відкрив українцям очі на нахабні махінації з бензином: "Влада втюхувала якийсь ідіотизм".