Спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер звернувся до новообраного президента Володимира Зеленського з приводу окупованого РФ Донбасу.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Європейська правда".

Волкер вважає, що якщо майбутній президент України Володимир Зеленський вирішить досягнути врегулювання на Донбасі, відмовившись від частини територій на користь Росії, ставлення українців до нього дуже швидко стане негативним.

"Зрозуміло, що ставлення до Зеленського зміниться дуже швидко, якщо він запропонує зробити це (віддати частину територій - Ред.). Він, по суті, сказав протилежне. Він сказав, що буде наполягати на повному відновленні суверенітету та територіальної цілісності України, і він підтримує процес, який вже триває для цього", - підкреслив Волкер.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Курт Волкер

"Інакше він дуже швидко налаштує людей проти себе", - додав "куратор" України.

На думку представника США, сторонам необхідно розвивати пропозицію про відправлення на Донбас миротворчої місії ООН, бо це "найкращий шлях вперед".

"Україні необхідно продовжувати розвивати економічні, політичні реформи, реформи сектору безпеки та стійкість як країни. Ми сподіваємося, що ефективний процес припинення війни на сході можливий, що Росія може забезпечити мир, але чи зробить це Росія чи ні, все одно потрібно допомагати Україні стати успішною і стійкою країною", - резюмував Волкер.

Курт Волкер

Нагадаємо, відомий український шоумен і новообраний президент України Володимир Зеленський виріс у родині інженера і викладача.

Володимир Зеленський

В одному з недавніх інтерв'ю Володимир розповів на що він болісно реагує і поділився зворушливими історіями про стосунки з батьками.

Як повідомляв раніше Знай.ua, новоспечений президент України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.