Новообраний президент Володимир Зеленський відреагував звинувачення військовослужбовця Володимира Скакуна, який "не побачив" слугу народу на богослужінні під час Великодня.

Володимир Зеленський

Відповідну публікацію у відповідь на закиди Скакуна Зеленський опублікував у Facebook.

Варто нагадати, що останні кілька днів майбутній президент України провів у Туреччини, куди він вирушив на відпочинок.

За словами Скакуна, Зеленський замість поїздки до Туреччини повинен був побувати на великодньому богослужінні.

"Не шукайте мене в церкві, шукайте Бога", — написав слуга народу у відповідь.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще
Раніше про свої надії на вищі сили розповідав чинний президент Петро Порошенко, який, тим не менш, зазнав нищівної поразки у виборчих перегонах. За його словами, якщо Господь допоможе, то він у майбутньому знову очолить Україну.

Петро Порошенко

Українці взялися активно коментувати відповідь Володимира Зеленського, відзначивши, що церква та віра, - це особиста справа кожного.

"Бог почує всюди, якщо людина до нього звертається, - хоч у церкві, хоч у квартирі. А який сенс у тому, щоб іти в церкву, - аби тільки сказали: "Дивіться, цар прийшов!", "Томос-партуль уже почав свою роботу", "Президент узагалі не повинен бути віруючим", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, оточення чинного президента України Петра Порошенка поширює про Володимира Зеленського, котрий здобув перемогу на виборах , фейкові новини, які активно розходяться в ЗМІ.

Володимир Зеленський

Про це розповів депутат Верховної Ради і колишній поручитель з особливих справ президента Петра Порошенка Олександр Онищенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, переможець президентських перегонів Володимир Зеленський повертається до України після триденного відпочинку в турецькому Бодрумі.

Також Знай.ua писав про те, що новообраний президент України і зірка студії "Квартал 95" Володимир Зеленський показав фото дружини Олени в купальнику і без макіяжу.