За результатами голосування у другому турі президентських виборів впевнену перемогу отримав колишній шоумен Володимир Зеленський. 3 липня відбудеться інавгурація нового гаранта стабільності, а поки мешканці Херсона розповіли у комментарях на Facebook, чого вони очікують від президентства "слуги народу".
Олена Ющенко Я чекаю економічних реформ: зростання виробництва, промисловості, відкриття нових підприємств (Україна не повинна бути сировинним придатком Європи), нових робочих місць, росту зарплат і рівня життя людей. Хочу чесної влади, ліквідації корупції, справедливої судової системи, щоб не було поділу людей на другий сорт (натовп, маси) і перший сорт, для яких свої закони (каста недоторканних). Для початку вистачить.
Dmitro Fomenko Welder Побудувати нову структуру влади :
1 скоротити кількість депутатів
2 пересадити ворогів народу
3 прибрати недоторканність
4 розібратися з реформами в медицині ( + вилучити навчальний диплом у супрун)
5 навести порядок у пенсійних реформ
6 відродити Власну промисловість !!!!!!!!

Володимир Зеленський

Yanchyn Mila Хотілося б побачити на постах професіоналів, а не санітарок, директорів ринку, цивільних осіб (там де має бути юрист). Дієвий контроль держави за галузями. Але головне повинно бути верховество законів!
Валерій Калінін Я йому вірю. Але, якщо не зупинить війну і відразу , відразу ж не розпустить раду нічого у нього не вийде. Не дадуть. Вже видно, що вони задумали. Вони хочуть позбавити президента влади. Зробити його кишеньковим. А владу віддати прем'єру, посадивши туди пороху. На цьому кіно закінчиться. Поки є підтримка людей НЕГАЙНО РОЗПУСТИТИ РАДУ І ЗУПИНИТИ ВІЙНУ

Володимир Зеленський

Тетяна Кухтіна Зняти недоторканисть з депутатів,знищити корупцію , провести нові реформи у сфері охорони здоров'я, юстиції, пенсійного фонду,ввести 2 громадянство, дуже багато справ для нового призидента та його команди!!!І звичайно припинити військові дії!А ми в свою чергу повинні допомагати..і хто проти Зеленського і хто за..адже результат один..Наша Україна!
Роман Головко Зниження і стабілізація цін на продукти,комуналку,паливо,ліки. Капітальний ремонт доріг. Реальні медреформи,а не показуха. Підвищення зарплат і наявність робочих місць. Найосновніші моменти...
Logachov Alexandr Зберегти Країну, не впихати Ордло в тіло України, ракетобудування (оборона), ЄС і НАТО, мова, боротьба з корупцією, ринок землі з чесними правилами, ліберальна економіка з підтримкою середнього та малого підприємництва, візовий режим з Росією, інвестиційний клімат для прямих інвестицій, податок на виведений капітал і 5% прощення на вже наявний.....

Володимир Зеленський

Віталій Чебан Щоб дороги за 2 роки були як у Європі. В. Р. скоротилася до 100 депутатів, щоб прибиральниця, двірник, робочий через рік отримували З. П. 10000 грн. при цих цінах і курсі долара.
Lena Dolinskiy Щоб пенсіонери і всі люди незаможні не колупалися в мусорах шукаючи що поїсти, привести країну в нормальному струс щоб люди що живуть за кордоном змогли повернуться у свій рідний край.

Нагадаємо, колишній віце-спікер Сполучених Штатів Джо Байден заявив про свій намір брати участь у виборах президента США у наступному році.

Раніше Знай.uа повідомляв, повний список депутатів, що голосували за закон про мову.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Також Знай.uа писав, Андрій Пальчевський розповів про реакцію новообраного президента Володимира Зеленського на результати ЦВК і звернувся до Порошенка.