Станом на 8.00 понеділка, 22 квітня, у ЦВК обрахували 90% бюлетенів.

вибори в Україні

Про це йдеться на офіційному сайті ЦВК та оприлюднено результати другого туру, лишилося опрацювати лише 10%.

ЦВК

Дані свідчать, що кандидат у президенти Володимир Зеленський отримав 12 245 777 голосів українців, що становить 73.17%.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Натомість за його опонента, чинного президента Петра Порошенка проголосували 4 100 084, що становить 24.50% голосів виборців.

Нагадаємо, штаб "Зе!Команди" вже святкує перемогу кандидата в президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України.

Штаб Володимира Зеленського

Так, за даними екзитполів, шоу-мен, актор і політик йде вперед у президентських рейтингах з 73.2%. В штабі повним ходом відзначають ці великі цифри в рейтингах. Володимир Зеленський уже встиг зробити декілька важливих заяв на пресс-конференції.

Так, він відзначив, що чинний президент Петро Порошенко запропонував йому допомогу, і якщо вона знадобиться — "я подзвоню".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у неділю, 21 квітня, в Україні пройшов другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагались два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний гарант Петро Порошенко. Як свідчать результати Національного екзит-полу, у другому турі президентських виборів 2019 року переміг шоумен Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський дав прес-конференції у своєму штабі. Він заявив, що вже визначився з тим, де будете жити і працювати.

"Так, ми не хочемо працювати в нинішній адміністрації. Я повинен спочатку туди потрапити. Місце це повинно бути відкритим. Також ми хочемо скоротити адміністрацію президента. Я не хочу, щоб корки були в Києві. Тому хочу знайти таке місце в Києві або біля Києва . Щоб не було кортежів (зараз на мене суворо дивиться охорона) ", - сказав Володимир Зеленський.

Також Знай.ua писав про те, що 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Так, за результатами Національного екзит-полу, наступним гарантом стане Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів виборців.