Радник кандидата у президенти Володимира Зеленського лікар Євген Комаровський назвав головні загрози для українців.

Про це він розповів в ефірі "Право на владу" на телеканалі "1+1".

За словами відомого лікаря Україна на данний момент фактично захлинається від спалаху небезпечних хвороб.

Комаровський розповів, що система охорони здоров'я повинна направити на боротьбу з кір'ю та дифтерією всі сили.

лікар Комаровський

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Крім того він відзначив, що ще однією проблемою, яка катастрофічним чином може вплинути на здоров'я українців стає відсутність кваліфікованих медичних кадрів, які масово виїжджають за межі країни у пошуках кращого життя.

Варто нагадати, що на початку програми "Право на владу" Володимир Зеленський представив свою команду. Після цього його експерти кожен у своїй царині, розповіли про ті зміни, які заплановано зробити. Коли мова зайшла за ПриватБанк, Володимир Зеленський, якого опоненти називали "маріонеткою Коломойського", висловив свою чітку позицію.

Нагадаємо, журналіст Дмитро Гордон в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1 заявив про те, що сцену для дебатів на "Олімпійському" можуть підірвати.

Як повідомляв "Знай.ua", полковник запасу Іван Апаршин, який став радником Володимира Зеленського, заявив, що рішення у сфері безпеки оборони будуть відповідальними та детально продуманими, українське військо буде професійним та добровільним. Державні оборонні замовлення та фінанси Міністерства оборони будуть повністю прозорі.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

"Три місяці ми працювали, це все волонтери в політиці. З цими людьми ми будемо будувати Україну, яка не є молодшою сестрою Росії, не є корумпованим партнером Європи.

Повірити, що Порошенко не знав про корупційні схеми - це натягнути сову на глобус: Денис Бігус