У мережі показали, як виглядали лідери президентської гонки 2019 у ранньому віці. Хіба можна повірити, що ці малюки коли-небудь будуть вершити долю цілої країни? Передає Clutch.

Володимир Зеленський

Успішний комік, шоумен і лідер студії "Квартал 95" народився у Кривому Розі в сім'ї інженера та доктора наук. Цей чарівний хлопчик зміг вирости і здобути перемогу в першому турі виборів президента - за Зеленського віддали свій голос більше 30% українців.

Петро Порошенко

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Петро Порошенко родом з Одеської області, але дитинство провів у Молдові. З 2014 року він обіймає посаду глави держави, і в 2019 вирішив піти на другий термін. У першому турі Петро Олексійович сильно поступився Зеленському, ледь набравши 15% голосів виборців.

Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко родом з Дніпра, де жила з матір'ю. Леді Ю багато разів намагалася сісти у крісло глави держави, але стати першою жінкою-президентом України їй так і не вдалося. Зрештою, Юлія Тимошенко все одно залишиться у серця українців завдяки скандалам, гучних висловлювань і цікавому стилю.

Раніше повідомлялося, що українці назвали новообраному главі держави проблеми, які необхідно вирішувати у першу чергу. Так, за перші сто днів після інавгурації президент зобов'язаний знизити тарифи на комунальні послуги, зняти недоторканність з депутатів, президента і суддів, а також почати або прискорити розслідування найбільш резонансних корупційних злочинів.

Володимир Зеленський

Думкою респондентів поцікавилися соціологи Київського міжнародного інституту соціології. Опитування проводилося з 9 по 14 квітня методом особистого інтерв'ю. Всього опитано 2004 українців із 129 населених пунктів, крім окупованих територій Донбасу і Криму.

Нагадаємо, група 1+1 подала проти президента Петра Порошенка Медіа-ДК позов про захист ділової репутації.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Кабміні несподівано висунули вимоги щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Також Знай.uа писав, Зеленський сказав, що чекає Крим, Донбас та Азовське море.