Французький філософ Бернар-Анрі Леві, який допоміг організувати зустріч кандидата Володимира Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном, прокоментував позицію слуги народу щодо Володимира Путіна.

Володимир Зеленський

Про це він заявив у коментарі для ЗМІ.

Бернар-Анрі Леві розповів, що зустрівся з Володимиром Зеленським, який, у свою чергу, заявив йому про свою "рішучу опозицію Путіну".

Окрім того, слуга народу детально описав сценарій своєї гіпотетичної зустрічі з російським президентом.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

"Його перша зустріч лицем до лиця з Путіним, яка є неминучою, якщо його оберуть, вже заздалегідь викликає у нього ентузіазм: "Знаєте, навіть я можу розсмішити. Це буде вимушений сміх, але все-таки сміх. А вся російська молодь, яка мене добре знає, буде реготати", - процитував філософ.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський шокований тим, що у Франції загорівся Собор Паризької Богоматері.

Своїми переживаннями політик поділився в Instagram.

"Нотр-Дам - це цілий всесвіт. Цілий пласт світової культури, створений багатьма поколіннями. Просто нескінченно шкода, що ми його втрачаємо. Мої співчуття президентові Макрону, всім французам, всім людям, які цінують світову культурну спадщину. Шок і біль для всіх нас", - підписав фотографію Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у виборчому штабі кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського вважають недоцільною пропозицію виборчого штабу іншого кандидата в президенти, чинного глави держави Петра Порошенка про проведення дебатів на НСК "Олімпійський" (Київ) 19 квітня з 16.00 до 18.00.

Також Знай.ua писав про те, що скандал навколо коментаря політтехнолога Порошенка та ведучого телеканалу "Прямий" Тараса Березовця про "причетність" кандидата у президенти Володимира Зеленського до пожежі у Соборі Паризької Богоматері в Парижі набирає обертів.