Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський розповів, які питання поставив би президенту РФ Володимиру Путіну, якби зустрівся з ним. Про це він заявив на брифінгу в штабі в неділю.

"Якщо я зустрінуся з паном Путіним, я йому скажу: "Ну, нарешті ви повернули наші території". Скільки ще ви готові компенсувати грошей за те, що відібрали наші території і допомагали людям, які брали участь в ескалації Криму і Донбасу, на всьому їх страшному, огидному шляху?" - сказав Зеленський.

Ми повідомляли, що шоумен Володимир Зеленський святкує перемогу в першому турі виборів президента України. За даними екзит-полів його підтримали більше 30% виборців.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Володимир Зеленський зайняв перше місце в передвиборній гонці з результатом 30, 4% за даними Національного екзит-полу. Після публікації перших результатів він подякував свою дружину за підтримку і поцілував її перед об'єктивами камер.

Раніше ми писали, що після оприлюднення результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців.

Відео опублікували на сторінці "Зе! Команди" Telegram-каналі.

"Привіт. Вам здається, що ви десь в інтернеті, а ми десь далеко. Ми знаходимося з вами в одному житті. Ми не в офлайні, ні в онлайні. Сьогодні ми разом і кожен з нас робить величезну роботу, щоб наша країна розцвіла. Я вам всім дуже вдячний", - заявив Володимир Зеленський.

"Я вдячний всім підписникам, що ви нас підтримуєте, тримаєте за нас кулаки. Я дійсно вважаю, що у нас така велика армія таких дивовижних людей, офігенних, креативних, добрих і теплих. Це вже перша велика перемога наша з вами. Я правда не просто ділюся нею з вами. Я такий же, як і ви. Нас чекає попереду велика і серйозна робота", - резюмував Володимир.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія опублікувала явку виборців на президентських виборах 2019 року.

Як повідомляв "Знай.uа", українцю з ID-паспортом відмовилися видати бюлетень: грандіозний скандал на виборчій дільниці.

"Знай.uа" писав в українській столиці в день виборів президента України 31 березня на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.