Сьогодні, 15 квітня президент Петро Порошенко провів зустріч з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу. У рамках заходу гарант заявив, що вжахнувся після перегляду серіалу "Слуга народу", де головний герой - його суперник на виборах Володимир Зеленський.

Свій виступ Порошенко почав з того, що "грабіжницька організація МВФ вимагає від України 3 % хабара".

"Дорогі друзі, диктат Заходу переходить всі мислимі і немислимі межі. А про Велику сімку – вона боїться економічного і політичного зростання України. Як ми цьому будемо протидіяти? Так, пан міністр фінансів. І нарешті покінчить з борговою залежністю! Це мій наказ вам!", - зазначив іронічно президент і сам засміявся.

Після цього він зазначив, що "приблизно так виглядає програма діяльності" президента Голобородька у серіалі "Слуга народу".

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Я, чесно кажу, його не бачив, цей серіал, читав по вижимках. Але потім взяв і продивися – вжахнувся. Антизахідна риторика, на жаль, є частиною гібридної війни, яку Росія веде проти нашої держави", - сказав Порошенко.

Він додав, що не в курсі, що думає про співпрацю з МВФ його опонент Володимир Зеленський.

А потім гарант порівняв опонента із рівнянням з усіма невідомими. А його кампанію - з німим кіно, де актор жваво рухається, величезну активність проявляє, але не вимовляє ні слова.

За словами гаранта, йому дуже важко зрозуміти, що буде далі, незважаючи на те, що він людина, обізнана і в економічних, і в політичних реаліях сьогодення.

Президент сказав, що команда Зеленського пропонує обирати кота у мішку. А сам комік не робить ніяких політичних заяв. І має для цього причини.

Нагадаємо, українські воїни готуються збивати російські літаки: потужне відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа": команда Зеленського відповіла Порошенку: "Ми в такому участі не беремо".

Також "Знай.uа" писав, що "Україна стала найбільшим провалом Путіна": американський дипломат розповів про фатальну помилку Кремля.