Зважаючи на високі рейтинги та прогнози експертів про перемогу Володимира Зеленського у другому турі виборів, суспільство обговорює та проектує перші кроки слуги народу на посту глави держави.

Володимир Зеленський

Відповідними прогнозами про план дій Володимира Зеленського поділився журналіст Володимир Тисячний, передає Обозреватель.

На думку Тисячного, якщо фаворит президентської гонки здобуде перемогу у другому турі, то ставши главою держави, йому доведеться заручитися підтримкою парламенту і міжнародних партнерів.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

"Фаворитом другого туру сьогодні є Володимир Зеленський. Тому саме він з високою часткою ймовірності стане наступним президентом України. При цьому багатьох цікавить, які будуть перші кроки Зеленського на посаді глави держави. Для того щоб дати відповідь на це питання, потрібно пам'ятати, що президентські повноваження обмежені Конституцією", - відзначив Тисячний.

Відповідно до цієї незаперечної тези, щоб реалізувати деякі свої обіцянки, Зеленському обов'язково потрібна підтримка парламенту.

Верховна Рада

"Перші кроки Зеленського-президента можуть бути спрямовані на вирішення проблем Криму і Донбасу, реформування Адміністрації президента, призначення керівників Міноборони, МЗС, ГПУ та СБУ, проведення "аудиту України", реальна боротьба з корупцією. Не менш важливо налагодити співпрацю із західними партнерами України", - резюмував журналіст.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив про те, що буде чекати на чинного президента України Петра Порошенка на НСК "Олімпійському" 19 квітня на дебати.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент України Петро Порошенко відразу ж після невдалих дебатів на НСК Олімпійський прибув у студію телеканалу "Україна". Там у прямому ефірі він звинуватив усіх виборців Володимира Зеленського в бажанні відновити Радянський Союз.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко і Володимир Зеленський по черзі зустрілися з президентом Франції Еммануелем Макроном.