Виборчі пристрасті напередодні другого туру досягли апогею - брудні фейки, публічні образи та спроби дискредитувати опонента по-справжньому дивують рівнем цинізму, дехто з кандидатів, здається, втратив відчуття реальності.

Порошенко і Зеленський в ефірі "Право на владу"

Фури, кокаїн, аналізи, образи без цензури та публічні звинувачення - ряд брудних месседжів приголомшили мільйони українців.

Один із інформаційних "вприсків" брудної кампанії показав політолог Юрій Романенко.

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Романенко показав агітаційну пресу проти Зеленського, замовником якої, як свідчать вихідні дані, є його опонент Петро Порошенко.

Петро Порошенко

Антиматеріали проти слуги народу буквально кричать заголовками "Зеленський - це зовсім не смішно. Як може бути смішним те, що несе трагедію для України.

"Я виніс тяжкий урок. Ось таке роздають при виході біля метро", - написав Романенко.

Однак найцікавіший момент розкрито у вихідній інформації про видання: по-перше, замовником вказаний "кандидат у президенти Петро Порошенко". Тобто, "легітимний" абсолютно не соромиться чорнити свого кандидата і визнає це публічно.

Зеленський і Порошенко

Відповідальна за випуск "чорнухи" проти Зеленського - голова комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

Більш ніж вражає наклад "газетки" - цифра у 5 мільйонів примірників не може не наштовхувати українців на логічні роздуми про вартість такої "преси для народу".

Нагадаємо, кандидат у президенти Петро Порошенко проводить дебати на НСК "Олімпійський", де відповідає на питання журналістів. Так, журналістка поставила Порошенку питання стосовно бордів з Путіним та скандалього ролика про опонента кандидата в президенти Володимира Зеленскього та фуру, яка його збиває.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у четвер увечері, 11 квітня з'явився черговий ролик з кандидатом у президенти, шоуменом Володимиром Зеленським і фурою, який є нічим іншим, як брудним інформаційним "вприском" з боку опонента.

Також Знай.ua писав про те, що Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про те, що охорона кандидата в президенти України Володимира Зеленського посилена.