Кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський свого часу оголосив конкурс на найкращий фейк про нього чи команду.

І це не жарти, гуморист заявляв, що втомився від того, що про нього розповсюджують неправдиву інформацію, тому вирішив перевести все на анекдот. Переможці не забарилися, як повідомив артист нещодавно у своєму Instagram.

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

На відео Зеленський зізнався: посміявся від душі з результатів і він, і помічники слуги народу. Він зачитав найкумедніші на його думку версії користувачів.

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

"Зеленський – рептилоїд, Зеленський – коханець Меркель, Зеленський – це Янукович, який зробив пластику, Зеленський – насправді жінка, більш того, позашлюбна сестра Тимошенко, яка їй мститься, Зеленський – не рука Путіна, а його вухо", - писали про кандидата українці.

Цікаво, що до обговорення приєдналися й відомі на політичній арені люди. Приміром, дружина генерального прокурора Ірина Луценко.

Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка

Вона впевнена, що "Зеленський отримає 35 мільйонів з Росії за фільм про похорон Петра Порошенка". Справді, такий ролик був, але це не повноцінна стрічка, а частина кадрів з третього сезону "Слуги народу" (прізвище гаранта, до речі, там не озвучувалося), ось вони:

Дивіться: Зеленський "поховав Порошенка"

Дивіться: Зе! Фейк – результати флешмобу Зеленського

Дивіться: Зеленський оголосив конкурс на найкращий фейк про нього

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський нарешті показав свою команду, котра допомагатиме йому у різних регіонах. Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу"Володимир Зеленський оприлюднив декларацію за 2017 рік, а за деякий час одразу вніс туди кілька змін. Також "Знай.ua" писав, Зеленського показали у ролі тата.