Російська Федерація вже готова до повномасштабної континентальної війні на території Європи. Вона в останні роки нарощує на своїх західних територіях угрупування військ.

Про це стало відомо завдяки заяві секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, яку він озвучив під час 12-го Київського безпекового форуму.

Олександр Турчинов

"Найбільша небезпека полягає в тому, що Росія не зупиняється на захоплених окупованих територіях. Ми бачимо, як в останні роки дуже швидко розвивається російська військова інфраструктура вздовж українського кордону", - заявив Турчинов.

За словами секретаря РНБО, на схід від України розташована 8 армія Південного військового округу ЗС РФ, на півночі - 20 армія ЗВО ЗС РФ. В резерві росіяни тримають 1 танкову армію, 49 і 58 загальновійськові армії.

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Путін та Шойгу

Варто нагадати, що президент звернувся до уряду, щоб організувати перевірку на поліграфі для всіх керівників державного концерну "Укроборонпром". Чинний президент України Петро Порошенко після дня виборів провів зустріч з двома членами РНБО - секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олександром Турчиновим та його заступником Сергієм Кривоносом. Під час наради Порошенко заявив, що весь керівний склад державного концерну "Укроборонпром" повинен пройти перевірку на поліграфі. Про це повідомляє прес-служба адміністрації президента.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олександр Турчинов розкрив власне бачення щодо ходу президентських виборів в Україні і назвав кандидатів, яким він симпатизує більше всього. Секретар РНБО заявив, що кандидат у президенти і шоумен Володимир Зеленський "симпатичний молодий чоловік", але він підтримує чинного президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, українська армія могла б закінчити війну за лічені дні: названо головна умова.

Як повідомляв Знай.uа Турчинов отримав в помічники відомого спецназівця.

Також Знай.uа писав, ПриватБанк оскандалився з Приват24: гроші не повертають.