У столиці біля офісу команди кандидата в президенти Володимира Зеленського у Печерському районі зібралися люди з символікою Автомайдану, які закликають "слугу народу" здати аналізи VADA, про що стало відомо з повідомлення на її сторінці в Facebook.

У прес-службі кандидата підкреслили, що висвітлити події під офісом приїхав лише телеканал "Прямий", який пов'язаний з діючим президентом, а також присутній поліцейський патруль.

Як стало відомо, деякий час тому громадський рух Автомайдан на сторінці в Facebook публікував інформацію про те, що активісти збираються під офісом Зеленського та Адміністрацією президента з вимогою здати тести і довести, що кандидати не наркомани і не алкоголіки". Варто відзначити, що остання публікація до цього на сторінці руху датована 5 грудня 2018 року. Однак трохи пізніше всеукраїнське об'єднання "Автомайдан" опублікувало спростування інформації.

Згідно з інформацією активістки ВО Катерини Бутко, люди, які зібралися біля стін офісу Зелінського, не мають до них ніякого відношення. Вона пояснила, що рух організував екс-учасник всеукраїнського об'єднання Сергій Коба, який неодноразово попадався на спробах використання імені Автомайдану у своїх власних корисливих цілях.

Вона стверджує, що Кобу виключили з ВО в 2015 році, напередодні парламентських виборів, бо зловили на пропозиціях влаштовувати мітинги. Крім того, Бутко зазначила, що після Майдану з'явилося багато фейкових сторінок об'єднання, які активізуються напередодні важливих державних подій, наприклад, виборів.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в штабі чинного президента Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з кандидатом Володимиром Зеленським, назвавши при цьому "щасливе число" гаранта: 14.

Як повідомляв портал "Знай.uа": діючий гарант Петро Порошенко приїхав на НСК "Олімпійський" для здачі аналізів представникам незалежної Добровільної антидопінгової асоціації VADA.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі з'явилися результати соціальних опитувань напередодні другого туру президентських виборів в нашій країні.