Кандидат у президенти Володимир Зеленський записав потужне відеозвернення до українців.

Володимир Зеленський

Відповідний відеоролик Володимир Зеленський оприлюднив на своїй офіційній сторінці в Instagram, передає Рoliteka.

Напередодні другого туру виборів слуга народу звернувся до українців із закликом "об’єднатися для спільного майбутнього і не ділитися через розбіжності”.

“Це ми — ті, кого поділили на правильних і неправильних, на малоросів і вишиватників. Ті, кого називають бидлом, клоунами, хохлами. Але ми — це українці. На заході, сході, на півночі, півдні і в центрі”, – заявив кандидат.

Популярні новини зараз

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Крім цього, Володимир Зеленський нагадав, що 21 квітня українцям треба зробити вибір між минулим і майбутнім.

“І ми втомилися стояти на місці, чекаючи, поки закінчиться ця епоха. Епоха жадібності, бідності, брехні. Тому ми робимо це разом. Україномовні і російськомовні, заможні і безробітні. Ті, хто захищає Україну, і ті, кого змусили шукати щастя за кордоном. Ми різні, але такі однакові. Об’єднуватися, щоб рухатися вперед. Адже 21 квітня вибір тільки один — минуле або майбутнє”, – резюмував Зеленський.

Нагадаємо, українцям у другому турі президентських виборів представили можливість обрати кандидата або "відоме зло" або "невідомо що". Чинний президент України Петро Порошенко як політик вже добре відомий, а якщо переможе Володимир Зеленський - з'явиться шанс на зміни.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Про це в одному з нещодавніх інтерв'ю заявила віце-спікер парламенту Оксана Сироїд.

"Я не можу обговорювати Зеленського. Всі мене намагаються змусити говорити про Зеленского. Але я не можу, не знаю. І так, вибираючи між Порошенком і Зеленським, ми сьогодні перед вибором: відоме зло і невідомо що. Тому люди вибирають невідомо що, там є шанс. А тут шансу немає", - заявила Сироїд.

Як повідомляв раніше Знай.ua, напередодні другого туру президентських виборів в нашій країні все більше блогерів і політиків говорять про те, що у чинного гаранта практично немає шансів повторно зайняти головний пост.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський звернувся до українців перед другим туром вибором.