Найближчим часом частина народних депутатів "Самопомічі" покине цю фракцію в парламенті.

Про це заявив на своїй сторінці в Facebook мер Львова і лідер партії Андрій Садовий.

Він висловив подяку всім людям, які працювали в "Самопомічі".

Андрій Садовий

"Найближчим часом частина народних депутатів від «Самопомічі» залишить фракцію. Парламент доживає останні місяці, і політики визначаються зі своїм майбутнім і потенційними новими людьми. Як би не склалася доля тих, хто вирішить покинути "Самопоміч" в цей момент і якими б не були їхні мотиви, я хочу подякувати їм за їхню працю".

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

За словами Садового, партію чекає непросте внутрішнє перегрупування.

Андрій Садовий

"Ми йдемо в процес формування нового складу кандидатів, який відбудеться за принципом "відкритих списків". Далі підуть ті, для кого це дійсно справа життя".

Андрій Садовий

Нагадаємо, що "Поганий друг, як тінь: сонячний день біжи не втечеш, в похмурий день шукай - не знайдеш" - цей вислів можна легко застосувати до вітчизняної політики і, зокрема, до ситуації, яка зараз виникла між мером Львова Андрієм Садовим і кандидатом у президенти Анатолієм Гриценко. Ще вчора соратники, сьогодні вони йдуть у парламент нарізно.

Анатолій Гриценко

Нагадаємо, що ще до старту президентської гонки, Гриценко приходив до Садового і пропонував об'єднатися, щоб разом усіма демократичними силами брати участь у виборах. Але так як в такому випадку, меру Львова довелося б піти в тінь – він відмовився, і Гриценко, заручившись підтримкою, команд Миколи Томенка і Миколи Катеринчука почав виборчу кампанію без Садового.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Володимир Зеленський, який вийшов у другий тур разом з Петром Порошенком, передбачив свою перемогу на президентських виборах-2019 за три роки до подій.

Також Знай.uа писав про те, що Національна громадська телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, які пройшли у другий тур, взяти участь у дебатах.