Керівник німецької делегації у ПАРЄ Андреас Нік неадекватно повів себе з народними депутатами України на засіданні політичної групи Європейської народної партії.

Про це розповів надреп Борислав Береза.

Борислав Береза

"На жаль, все складається саме так, як хочуть лобісти Росії. Але, тільки в плані сценарію. Те, що вчора відбувалося, неможливо назвати дебатами або обговоренням. Представники Німеччини висловилися брутальною лайкою в бік української делегації. Більш того – була ненормативна лексика. Таке вперше взагалі можна було почути в спілкуванні з делегатами ПАРЄ"

"Німці були роздратовані і ображені, що саме українці очолили рух протистояння з ними", – каже депутат.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Борислав Береза

За його словами, головним питанням цієї закритої зустрічі була позиція ЄНП щодо зміни регламенту ПАРЄ, щоб забезпечити можливість повернення російської делегації в Асамблеї.

"Коли їх змусили визнати, що це проводиться для росіян, тоді ми торкнулися головного питання: що для вас важливіше – гроші або принципи? Ми запитали: чому ви готові пробачити Росії 12 тисяч життів, які українці віддали? Після цього почалася лайка німців", – розповідає український депутат.

Він висловив думку, що керівник німецької делегації Андреас Нік, повів себе як "людина, яка, мабуть, дуже довго спілкується з Росією і прийняв навички гопоти".

"Груба лексика і поведінку німців образила всіх", – підбив підсумки Береза

Варто нагадати, що российский співак Олексій Лебединський заявив, що надії росіян на те, що ситуація в країні зміниться після відходу від влади Володимира Путіна, марні.

"Думаю, що росіяни вже думають: "Пішов би, і це вже щастя. Навіть не потрібно повертати ці вкрадені сотні мільярдів доларів". Вони хочуть, щоб він просто пішов і, щоб країна могла якось розвиватися далі. Але потрібно розуміти, що поруч з ним є такі ж бандити, як і він, і може прийти тварюка ще страшніше, ніж Путін", – пояснив виконавець.

Нагадаємо, Лукашенко назвав наступного президента України

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Губернатора Одеської області хотіли прибрати прямо перед другим туром

Також Знай.ua" писав про те, що Путін готує вторгнення в Україну після виборів