Вся Україна в очікуванні другого туру виборів, адже народ сподівається на те, що після цього народного волевиявлення в країні все зміниться. Команда Порошенко ж в свою чергу вражає все більшими і більшими доходами, на яких українці акцентують свою увагу. На цей раз під прицілами опинився і відомий народний депутат Олександр Кірш. Сума його заробітної плати коливається в районі позначки сімдесят тисяч гривень на місяць, про що на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив юрист Михайло Шнайдер.

"Це народний депутат України Олександр Кірш. Олександр Вікторович щомісяця отримує понад сімдесят тисяч гривень. Олександр Вікторович підтримує Петра Олексійовича. Адже саме поки ще чинний "гарант" забезпечує йому сите і безбідне життя. Олександр Вікторович дуже сподівається на те, що Петро Олексійович залишиться на другий термін. А ви думайте і робіть висновки, друзі. Залишилося лише 14 днів." - пише Михайло.

Олександр Кірш
Олександр Кірш

Українці в коментарях діляться своїми міркуваннями на рахунок цієї інформації:
"Усі геть", "Це вони через зайву вагу одне за одного горою", "Ну і пика, наїв за народні гроші", "Але вибрали Кірша ми самі. Так само як і Добкіна. А на цих виборах Бойко в перших рядах. Бойко! Ця гнида, яка з Медведчуком попхалася в Росію перед самими виборами, щоб показати, як воно повзає перед вбивцями українців. І холопи, які віддали свої голоси за Бойко теж готові плазувати перед ким завгодно. А Петро дав можливість їм вільно гавкати і вони від своєї борзоты аж захлинаються.", "У цих виродків немає ні честі, ні совісті", "Кірш у провладній коаліції, а значить - за діючого гаранта"

Нагадаємо, що в аналізах Порошенка виявили "сліди Ложкіна" і запідозрили підміну пробірки.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше, Знай.ua повідомляв, що планується м'ясорубка між Порошенком і Зеленським.

Також, портал Знай.ua писав, що журналіст розповів, що в жадобі вхопитися за владу, Порошенко може не допустити вибори.