Команда Порошенка останнім часом все частіше і частіше вражає своїми доходами, які ніяк не можна порівняти з заробітними платами українців. На цей раз під пильні погляди небайдужих українців потрапив Міністр соціальної політики України Андрій Рева. Сума його заробітної плати коливається біля позначки 100 тисяч гривень в місяць. Про що на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляє юрист Михайло Шнайдер. Він закликає українців думати, перш ніж робити вибір 21 квітня, адже Коболєв - це команда Порошенка.

"Це знаменитий Міністр соціальної політики України Андрій Рева. Андрій Олексійович щомісяця отримує близько 100 тисяч гривень. Андрій Олексійович катається на персональному автомобілі, обідає в престижних ресторанах і лікується у кращих світових клініках. І все це оплачується з бюджету. А точніше з наших з вами кишень. Ще Андрій Олексійович підтримує Петра Олексійовича. Адже чинний "Гарант" забезпечує йому шикарне і сите життя. Андрій Олексійович впевнений в тому, що Петро Олексійович залишиться на другий термін. А ви думайте і робіть висновки, друзі." - пише Шнайдер.

В коментарях українці висловлюють свою думку на рахунок даної інформації:
"Для чого це рило показуєте? Тошно від них", "Таких треба знати і пам'ятати", "Замполіт з КДБ добре влаштувався.", "Не показуйте це рило. Гидко дивитися", "Таких треба знищувати", "Прізвисько "Дієтолог", "У порівнянні з зарплатою Коболєва, він - бідняк", "За наші з Вами гроші", "В Україні унікальні люди. За їх рахунок живуть чиновники, а вони мовчать", "Так це ж він заявив, що ми їмо багато", "Рило собаче"

Нагадаємо, що Гройсман придумав для українців "еліксир безсмертя".

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше, Знай.ua повідомляв, що українці відреагували на прохання Порошенка "думати" перед виборами

Також, портал Знай.ua писав про "таблетку пам'яті", яку дали українцям: що обіцяв, а що виконав Порошенко.