Президент Росії Володимир Путін відрізняється не тільки агресивною політикою. Це злісна, не зовсім психічно здорова людина, що випливає з інтерв'ю його колишньої дружини, Людмили Путіної, передає Политека.

Жінка розповіла шокуючі подробиці про те, як насправді вів себе з нею глава російської держави. Він був жахливим чоловіком, і всіляко знущався над тою, хто вирішила присвятити йому своє життя.

Путін виявився жорстоким тираном

Людмила Путіна через роки після розлучення дала інтерв'ю закордонним журналістам. Вона розкрила правду про те, як президент Росії жорстоко з нею обійшовся. Володимир Путін перетворив життя своєї обраниці на справжній жах.

За словами Людмили Путіної, під час спільного життя російський президент кардинально змінився. Незабаром дружина помітила його справжню натуру, яка вразила його до глибини душі. Володимир Путін виявився злим і гордовитим чоловіком.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Він замикав її в психіатричній клініці і змушував мовчати

"Заміж я виходила за бравого офіцера-розвідника, але чим ближче ми ставали, тим яскравіше я розуміла, що майже всі, за що я його полюбила — напускне. Він був жорстокою людиною, можна навіть назвати його "тираном". Він ніколи не рахувався зі мною, просто не помічав мого існування" заявила Людмила Путіна. Вона зауважила, що була потрібна політику лише для довідки про склад сім'ї і виховання дітей.

"Мені важко про це говорити, але він бив мене, принижував, знущався наді мною. Життя з Володимиром було тортурами", — зізналася Людмила. Вона додала, що неодноразово намагалася розлучитися. Але Володимир Путін був категорично проти і навіть відправив дружину у психіатричну клініку, щоб уникнути суспільного скандалу.

"Я пройшла через всі кола пекла… Наркотики, психотропні речовини, знущання. На довгий час мене замикали в ізоляторі і я довго не бачила сонячного світла, не бачила людей", — згадала Людмила Путіна. За її словами, в результаті катування зламали її волю. Жінка погодилася на всі умови чоловіка, лише б отримати свободу.

не Дивно, якщо згадати про те, що батько Путіна виколов вилами очей його матері, і тільки тому одружився.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Путін зганьбився новою героїчною байкою про свого батька.

Як повідомляв Знай.иа, Зеленського ледь не побили у Львові, виступ Квартал 95 зривають: "Клоун, проплачений олігархами".

Знай.uа писав, величезні черги на блокпостах "ДНР" переросли протести, бойовики біжать з останніх сил.