Багатостраждальні дебати кандидатів у президенти України, які ніяк не "розродяться" конкретикою, а лише з кожним днем все більше обростають "хайпом", перетворюючись у дешеве шоу, ризикують залишитись без модератора. Якщо, звичайно, взагалі відбудуться.

Після того, як кандидати Порошенко і Зеленський показово на всю країну поздавали аналізи, Юлія Тимошенко відмовилась вести їхні дебати. Можливо, злякалась, що і їй доведеться проходити відповідні обстеження, чи просто в силу характеру не втратила здоровий глузд, але факт залишається фактом - бути модератором дебатів Порошенка з Зеленським Юлія Володимирівна відмовилась.

Про відмову Тимошенко повідомили у штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського, зазначивши, що замість неї виберуть іншого ведучого.

"На жаль, це не буде Юлія Володимирівна - це її право», - відзначили в штабі Зеленського.

Нагадаємо, Володимир Зеленський запропонували призначити Тимошенко, як ведучу для проведення дебатів для уникнення підкупів, провокацій і тискую
Зеленський записав відео, в якому запропонував Тимошенко, яка не пройшла до другого туру виборів, стати ведучою на його дебатах з Порошенком.
Як повідомляв портал Знай.ua, Юлія Тимошенко обіцяла подумати над пропозицію Зеленського вести його дебати з Порошенком