Українці бурхливо обговорюють пристрасті, які кипіли напередодні у прямому ефірі телепрограми "Право на владу", пов'язані із дебатами між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Реакція українців з'явилася у відповідь на метаріал Знай.ua у Facebook.

Варто нагадати, що у прямому ефірі шоу спалахнула суперечка через скандальні висловлювання журналістки 5 каналу Яніни Соколової в адресу кандидата у президента Володимира Зеленського.

Яніна Соколова

Популярні новини зараз

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Ведуча телеканалу, власником якого є чинний президент Перо Порошенко, заявила, що Зеленський "інертно ставиться до того, що в країні йде війна".

В баталії втрутилася ведуча програми "Право на владу" Наталія Мосейчук, яка сказала, що у неї "кипить".

Наталія Мосейчук

Вона зазначила, що, коли побачила, в якому бліндажі знаходяться наші бійці, включаючи загиблу днями кулеметницею Яну Червону, то …

"Ялинки-моталки, п’ять років минуло. Ми показували в Фейсбуці американські кунги, які можна було закопати, а наші бійці досі лопатами копають собі бліндажі", – емоційно висловилася Мосейчук, зірвавши оплески глядачів в залі.

Українці взялися активно коментувати скандальний ефір та дали оцінку Соколовій та Мосейчук як журналістам.

"Браво, Мосейчук! Вона озвучила слова, які живуть у серці кожного українця", "Соколова перетворюється на Скабєєву", "Респект ведучій. Найбідніша країна, найбагатший президент. Оточення збагачується. Ніхто не посаджений. Гроші розкрадають. Ціни підіймають. Люди гинуть. Торгівля з Росією. Пільги для великого бізнесу. Населенню удавку затягують. Бізнес на крові процвітає, збагачення незаконне - скасовано", - пишуть українці.

Нагадаємо, кандидат у президенти, переможець першого туру виборів Володимир Зеленський вранці у п'ятницю, 5 березня, прийшов до медичного центру на здачу аналізу крові.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Також Знай.ua писав про те, що 21 квітня комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський отримає відповідь на питання, чи стане він президентом України.