Скандальний телеведучий Андрій Джеджула зголосився вести дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Про це сам ведучий написав у соцмережах.

а. Свою кандидатуру вже запропонував телеведучий Сергій Притула, і навіть поділився графіком, коли вільний. Але тепер на "арену" вийшов головний конкурент Притули. Трохи менше на гребені хвилі зараз, але настільки ж харизматичний.

Джеджула запропонував свою кандидатуру в якості ведучого

"Шановні кандидати на пост Президента України, організатори передвиборних дебатів і генеральні продюсери телеканалів! Я, Джеджула Андрій Володимирович, випускник Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка, факультет міжнародного права, спеціалізація юрист-міжнародник, референт-перекладач англійської мови і професійний дипломат в минулому (3-секретар МЗС України), сьогодні актор театру і кіно і теле-радіоведучий готовий провести теледебати на громадських засадах (безкоштовно)! Звільняю будь-яку дату під цю подію! Нехай переможе Україна", - написав він.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Порошенко на Олімпійському вже чекали. Гарант прийшов здавати аналізи, але це перетворилося у щось несподіване.

Популярні новини зараз

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Що ж щодо аналізів Зеленського?

У коментарі журналістам слуга народу зазначив, що зі свого боку виконав усі умови і порадив стежити за офіційними заявами його штабу.

Нагадаємо, як Зеленський здавав аналізи. Слуга народу виконав обіцянку.

Як повідомляв Знай. ua, жорстке поводження Порошенко Зеленського вивело українців з себе, гаранту тонко натякнули.

Знай. ua писав, що відомі телеведучі погодилися провести дебати і назвали свої умови.