Кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийде завтра на 9:00 до НСК "Олімпійський", куди його покликав Петро Порошенко. І сам кличе його у приватну клініку.

Про це на брифінгу заявив політконсультант його штабу Дмитро Разумков.

"Завтра о 8 годині ми запрошуємо вас і нашого опонента до клініки Eurolab", - сказав пан Разумков.

За його словами, команду Зеленського дивує велика кількість спецслужб на території "Олімпійського" зараз і викликає питання: "чи не хочуть якусь інформацію приховати від суспільства?"

Популярні новини зараз

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

На запитання журналістів, що клініка належить бізнесмену-прихильнику Зеленського, Разумков відповів, що у чесності аналізів зможуть пересвідчитись присутні журналісти.

Він заявив, що медпункт "Олімпійського" контролюється державою, а тому там неможливо гарантувати незаангажованість аналізів, у порівнянні із "незалежною клінікою".

Нагадаємо, дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка повинні відбутися перед другим туром президентських виборів 2019. Як очікується, повторне голосування відбудеться 21 квітня.

Кандидат в президенти і шоумен Володимир Зеленський покликав свого конкурента на виборах президента в Україні 2019 і чинного главу української держави Петра Порошенка на дебати на київський стадіон НСК Олімпійський.

Пізніше на звернення Зеленського щодо дебатів відреагував і сам Порошенко. Український лідер теж записав відеозвернення, в якому звернув увагу на те, що правила дебатів прописані в законі про вибори президента України. Порошенко натякнув, що Зеленський не читав документ.

"Правила дебатів прописані в законі про вибори президента, почитайте будь ласка. Вони можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила", - заявив глава держави.

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа" ізвестный політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до діючого глави держави Петра Порошенка, які він повинен виконати до закінчення терміну своїх президентських повноважень.