У соціальних мережах відразу кілька членів команди глави української держави Петра Порошенка опублікували "докази" співпраці кандидата в президенти Володимира Зеленського з Росією.

Так, віце-спікер українського парламенту Ірина Геращенко і два депутати Марія Іонова та Володимир Ар'єв опублікували пости, в яких стверджували, що корпоративні права на відеоролик Зеленського про дебати на НСК "Олімпійський" належать російській компанії.

"Ще президентом не став, а вже передав корпоративні права на себе Росії. Kedoo_Entertainment_Russia – фірмочка, яка має корпоративні права на ролик на НАШОМУ стадіоні. Що далі? Російські танки в Києві на запрошення любителя Раші? А чого, хароший ролик можна буде зняти", - написала Геращенко.

Вона також опублікувала скріншот, який нібито повинен був свідчити про правдивість її слів.

Популярні новини зараз

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Зрештою, своє повідомлення про російську фірму, якій нібито продався Зеленський Ірина Геращенко видалила через деякий час.

"До фейків та аферистів ставлюся негативно. Тому фейки видаляю і визнаю, якщо був фейк. PS. Це про дорогий і пафосний ролик Зе про стадіон. Його знімали місцеві продакшн, як з'ясувалося, а РФ – компашки просто відразу радісно його залили собі і позначили свого фаворита на українських виборах", - написала Геращенко, але не назвала вартості ролика.

Вона додала, що юрист Ольга Деркач, яка є професіоналом в авторському праві, пояснила, що "це фіктивний правовласник, робот, який автоматично забиває авторські права на контент, який було використано в новинах РФ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія з цього приводу написав на своїй сторінці в соціальній мережі: "Чи може Громадське провести дебати? - навіть питання такого не виникає: звичайно, може. Згода обох кандидатів є, тепер залишається ЦВК, яка все це повинна узгодити і за законом - оплатити з державного бюджету.

Нагадаємо, бюлетені по кишенях і "мертві душі" на дому.

Як повідомляв Знай.uа до мерії стягують загони поліцейських: у Кличка запахло смаженим.

Знай.uа писав, порівняв Україну з порноакторкою: у Зеленського пояснили скандальний жарт.