Крим і Донбас - це Україна. Компромісу бути не може, і поступок для держави-агресора не буде. Таку заяву зробили в штабі кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського, який, як виявилося, лідирує в першому турі виборів.

Так у Зеленського відреагували на заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, який заявив, що якщо в президентському кріслі виявиться Зеленський, то Кремль відкритий для переговорів. Пєсков додав, що Росія ні при яких умовах не поверне аннексированный Крим.

"Володимир має чітку позицію по Криму і Донбасу. Подивіться, який шум відбувається в Москві, що коментує Пєсков з приводу позиції Володимира Зеленського… Володимир Зеленський не торгує територіями… Володимир хоче відновити переговори в Мінському форматі, але на більш якісному рівні з залученням міжнародних партнерів, таких як США і Великобританія", – сказав Іван Баканов, голова штабу Володимира Зеленського.

Нагадаємо, другий тур виборів президента: що робити, якщо вас немає у списках виборців.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

В Україні завершився перший тур президентських виборів. Як виявилося, багато громадян не змогли проголосувати через відсутність свого прізвища у списках або через відмінності від паспортних даних. Ми розповідаємо, як уникнути такого під час другого туру. Як перевірити чи є ваше ім'я у списку виборців – читайте в нашому матеріалі.

Також ми писали: Зеленський відмовиться від президентства: став відомий страшний сценарій.

Як повідомляв "Знай.uа", екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю відверто розповів про своє ставлення до Володимиру Зеленському у якості ймовірного президента України. Також "Знай.uа" писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.