Відомий політтехнолог Михайло Подоляк прокоментував ситуацію довкола виборів президента, які стали одними із найбрудніших в історії України через масові фейки, публічні образи та провокативну агітацію.

вибори в Україні

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами політтехнолога, Петро Порошенко заради своєї "другої п'ятирічки" явно готовий зруйнувати країну, влаштувати тотальне "полювання на відьом" і публічно принижувати опонента.

Петро Порошенко

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Підтримка Зеленського рівномірно розподілилися по країні. І це приголомшливо круто. Тоді як підтримка чинного п'ять років Порошенка - це невеликий анклав в західній частині країни. Чому тільки там? Тому що тільки там явно відмовилися від свободи і сучасної цивілізації заради міфів сімнадцятого століття та іншої брехні... Зеленський будував кампанію на позитиві. Ніяких образ. Ніякого компромату. Тоді як ПА відразу після закриття дільниць знову і на цей раз жахливо образив тих, хто проти нього проголосував і тим більше за самого Зеленського. Що ще потрібно, щоб зрозуміти, нарешті, головне - саме це і є суть чинного президента. А тому дебати з ним - категорично не правильно. Це буде суцільний бруд. Так як у ПА одна тактика - провокації і спроби публічного приниження опонента. Навіщо на це йти? Частина його оточення практично вже розпочала кампанію страху. "Будемо вбивати тих, хто за Зеленського, лити літрами кров і навіть віддамо частину території в 6-8 областей, але тільки втримати владу!" Ще раз уважно - оточення чинного президента відкрито погрожує ... власній країні реальною Громадянською війною. Ставка зроблена на обман. І сам ПА, і його пропагандистська гвардія тупо дивляться на карту переваг, де в кожному регіоні сильна підтримка Зеленського, що говорить про його потенціал об'єднання країни і ... розповідають про проросійський реванш. Більш огидних брехунів треба пошукати ... ... Навколо Зеленського обов'язково відбудеться позитивна консолідація. Не відразу, але точно. По-іншому ніяк. ПА реально загрожуватиме країні тим, що знищить її. Знищить по-єзуїтському і цинічно ... А тепер висновок, який багато пояснить ... Якби ПА посміхався, дуже коректно висловлювався про Зеленського, він зміг би об'єднати навколо себе багатьох. І це було б страшно. Тому що усміхнений чоловік - це завжди холодний розум і жорсткість. Але його нинішній стиль - погрози, крики, істерика - говорить про паніку і ... клоунаду", - вважає політтехнолог.

Нагадаємо, Володимир Зеленський сказав, коли має намір оприлюднити прізвища першої п'ятірки своєї команди.

Як повідомляв раніше Знай.ua, світові ЗМІ активно стежили за першим туром президентських виборів в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що станом на 01 квітня 0 08:45 ЦВК оопрацювала вже 50% голосів виборців та назвала перші результати.