За даними національного екзит-полу, у другий тур президентських виборів в Україні проходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко. Так, 25,97% виборців підтримали команду "Зе", а 12,31% - чинного президента. Про це повідомив політтехнолог штабу Зеленського Олександр Корнієнко.

За його словами, згідно з паралельним підрахунком голосів, третє місце посіла Юлія Тимошенко з результатом 11,8% голосів. За нею слідують Юрій Бойко з 9,58% голосів і Анатолій Гриценко, який набрав 5%.

Володимир Зеленський

Корнієнко повідомив, що на даний момент оброблено 50% виборчих дільниць.

За його словами, за Зеленського проголосувало більшість українців у всіх регіонах, крім Донецькій і Луганській області. Там більшість виборців обрало Юрія Бойка. У трьох областях на заході лідирують Порошенко і Тимошенко.

Популярні новини зараз

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Штаб Зеленського стверджує, що з часом його підтримка буде тільки рости.

Володимир Зеленський (Квартал 95)

Раніше повідомлялося, що після оприлюднення результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців.

Відео опублікували на сторінці "Зе! Команди" Telegram-каналі.

"Привіт. Вам здається, що ви десь в інтернеті, а ми десь далеко. Ми знаходимося з вами в одному житті. Ми не в офлайні, ні в онлайні. Сьогодні ми разом і кожен з нас робить величезну роботу, щоб наша країна розцвіла. Я вам всім дуже вдячний", - заявив Володимир Зеленський.

"Я вдячний всім підписникам, що ви нас підтримуєте, тримайте за нас кулаки. Я дійсно вважаю, що у нас така велика армія таких дивовижних людей, офігенних, креативних, добрих і теплих. Це вже перша велика перемога наша з вами. Я правда не просто ділюся нею з вами. Я такий же, як і ви. Нас чекає попереду велика і серйозна робота", - резюмував Володимир.

Нагадаємо, Путіна висміяли карикатурою через вибори в Україні.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ігор Лєсєв розповів, хто стане новим президентом України.

Також Знай.uа писав, Зеленський потроллив Порошенка його ж методом.