Українці втомилися від порожніх обіцянок влади, які лунають щоразу перед виборами і забуваються після, тому багато виборців готові голосувати щонайменше за нові обличчя.

Вибори в Україні

Саме тому рейтинг Володимира Зеленського показує стабільне зростання, чим дивується Захід, повідомляють українські ЗМІ.

Один із потенційних виборців слуги народу пояснив, чому він зупинив свій вибір саме на Зеленському.
Про це користувач Don Alexeich пише на своїй сторінці в соцмережі.

"Метод утримання людей у злиднях і підкидання кісток раз на рік вже досяг апогею. Люди бояться про це говорити, тому що вже надивилися на тисячі ботів, кидаються на тих, хто проти їх кандидата. Бояться нападок з боку інших. Але всі вже втомилися. Українці пізд*ть українців за політичні уподобання. Ллють бруд один на одного. А всі, хто зверху, сидять і сміються над нами", – пише він.

Автор допису вважає, що в Україні варто би було взагалі заборонити будь-яку політичну агітацію.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Минув термін, народ подивився, як живе, що має. Якщо нічого, то вибрали іншого. Якщо що зробив доброго, то, напевно, і проголосувати не шкода було б. Але розумію що це утопія", – зазначив він.

Вибори в Україні

Найбільший цинізм влади – розтлумачувати бідним те, що вони живуть щасливо і в достатку у той час, як українці ледве зводять кінці з кінцями, а влада бенкетує за одним столом із олігархами.

"Ми й так маємо багато біди на нашій землі. Я розумію також, що мій кандидат, за якого я хочу віддати свій голос, не пройде, тому що його задушать десятки інших технічних. Але у випадку, якщо Зеленський і Порошенко увійдуть у другий тур, я віддам голос за Зеленського. Це моя особиста думка. Я не нав'язую його і прошу поваги до моєї думки. Може, Зеленський і не зробив нічого для мене і моєї країни, але цей "не зробив" виглядає краще, ніж ті, що "зробили", – резюмував Don Alexeich.

Нагадаємо, шоумен Володимир Зеленський розповів про компроміси на які готовий піти заради завершення війни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України, шоумен та лідер студії Квартал 95 Володимир Зеленський розповів, що планує зробити із своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.