Лідер "Громадянської позиції" та кандидат у президенти Анатолій Гриценко, який уже втретє балотується на цей пост, оцінив шанси опонентів та прокоментував свій заклик до Зеленського щодо участі у дебатах.

Анатолій Гриценко

Про це він поспілкувався у інтерв'ю для видання Рoliteka.

"Я вважаю, що ті кандидати, які теоретично можуть вийти у другий тур, повинні прийти разом зі своїми командами і звернутися до людей. І відповідати на питання, які ставлять люди чи експерти - проти шерсті у тому числі", - каже політик.

"На дебати ходять Трамп, Меркель, Макрон. То чому Зеленський не може показатися своїм виборцям? Я вважаю, це зверхність по відношенню до людей", - підкреслив лідер "Громадянської позиції".

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Володимир Зеленський

На запитання журналіста про те, що як кандидат буде взаємодіяти із олігархами, якщо вдасться перемогти на виборах президента, Гриценко відповів досить жорстко.

"Коломойський, Пінчук, Ахметов та інші можуть спати спокійно за умови припинення втручання у політику. Якщо вони будуть просто бізнесменами, які платять податку та виробляють щось корисне для народу, - зможуть спокійно працювати далі. Олігархам доведеться відповідати за кожен крок і кожну зароблену копійку. Тоді вони перестануть бути олігархами, а стануть просто підприємцями - чесними громадянами, які сплачують податки".

Анатолій Гриценко

Не "поскупився" політик також назвати основні прорахунки Петра Поршенка за останні 5 років.

"Насправді у ЗСУ, на превеликий жаль, не має верховного головнокомандувача. Є бізнесмен, олігарх і, як показали останні корупційні скандали, - мародер", продовжив свою думку лідер "Громадянської позиції".

Петро Порошенко

"Перше, що я зроблю, якщо українці довірять мені управління державою - зроблю реальним закон про імпічмент президента та зняття недоторканності із народних депутатів та суддів. Рука не повинна мити руку, влада має відчувати "дамоклів меч", який може покарати за порушення закону", - резюмував Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, вся зброя в Україні повинна перебувати на державному обігу та бути легалізованою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Анатолій Гриценко заговорив про збалансування підходу для вирішення пенсійних питань.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли про особисте життя та вподобання кандидата у президенти Анатолія Гриценка.