Кандидат у президенти Анатолій Гриценко закликав свого конкурента Володимира Зеленського провести з ним дебати перед президентськими виборами.

Цю інформацію український політик написав у суботу, 23 березня на своїй сторінці в Facebook.

Анатолій Гриценко

Гриценко заявив, що викликає Зеленського "зі своєю п'ятіркою щоб поговорити про ключові проблеми, які хвилюють людей".

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Я не знаю, хто переможе на цих дебатах, але люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку. Я готовий провести дебати з Володимиром Зеленським у прямому ефірі на будь-якому телеканалі з будь-якими ведучими". Анатолій Гриценко

Нагадаємо, кандидат у президенти Анатолій Гриценко заговорив про збалансування підходу для вирішення пенсійних питань.

Зокрема, Гриценко розповів, що для відсутності зростання пенсійного віку необхідно вживати заходів для детінізації величезної частини економіки і сильної антикорупційної політики.

Анатолій Гриценко

"Має бути збалансований підхід. Треба вживати заходів детінізації, активної антикорупційної політики. З іншого боку, шукати шляхи піднесення індустрії, переробки в аграрному секторі, де є високотехнологічні робочі місця", - сказав Гриценко.

Раніше портал писав, кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий підтримати лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука, у разі його висунення на пост президента.

Володимир Зеленський

"Я і ще один музикант (Вакарчук), всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був кандидатом - ред.), я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо - давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями", - цитують Зеленського УН.

Як повідомляв "Знай.uа", лідер "Громадянської позиції" і кандидат в президенти Анатолій Гриценко відповів на найважливіші питання, які сьогодні хвилюють українців - про виборчі перегони, повернення Криму і Донбасу і рівень життя громадян.

Також "Знай.uа" писав, що екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі розповів про особисту розмову з Петром Порошенком у 2014 році про те, як він планував "обміняти" відмову від контролю над Кримом на вступ України в Євросоюз і НАТО.