У вівторок, 26 березня, актори студії Квартал 95 на чолі з шоуменом Володимиром Зеленським влаштувала грандіозне шоу на стадіоні "Дніпро-Арена".

Студія "Квартал 95"

Про це повідомляє Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що на концерт слуги народу прийшли понад 30 тисяч людей, а ще десятки тисяч дивилися його онлайн.

Після традиційного гострого гумору Володимир Зеленський звернувся до глядачів з емоційною промовою. Він подякував їм за теплий прийом і закликав завжди залишатися такими "справжніми і вільними".

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

"Яка сьогодні унікальна атмосфера була на нашому концерті! Мені здається, якщо б тут був присутній Петро Олексійович, він би теж за мене проголосував!", – заявив слуга народу.

Окрім того Зеленський додав, що цей виступ жодною мірою не є передвиборною агітацією.

"Навіщо агітувати, ви люди розумні, ви і так знаєте, що вам робити 31 березня. Я вам чесно скажу, ви знаєте, в кінці кінців в України все буде добре. Якщо зараз погано, значить, це ще не кінець", – зазначив Зеленський.

Володимир Зеленський

Кандидат відзначив, що день виборів є дуже серйозним і важливим для кожного українця.

"Будь ласка, 31-го числа підніміть вгору очі і знайдіть своїми світлими очима, справжніми очима українців знайдіть світло. Будь ласка, не дивіться більше під ноги. Можна спотикатися, можна навіть розбити ноги в кров. Але головне – знайдіть світло. І навіть якщо це буде маленьке світло, світло на вашому телефоні. Разом – яка краса! Ми зробимо їх разом! І вийдемо з темряви", – потужно підсумував кандидат в президенти.

Нагадаємо, команда шоумена та кандидата у президента Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" у соціальних мережах. Окрім того команда Зеленського додала відео-уривок із третього сезону серіалу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у штабі кандидата в президенти, коміка Володимира Зеленського назвали опонента, з яким слуга народу хотів би "зустрітися" у другому турі виборчих перегонів.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 27 березня, в Україні стартував показ першої серії серіал "Слуга народу 3" від студії "Квартал 95".