Український телеведучий та громадський діяч Андрій Пальчевський поділився думками про одну із найбільш наболілих проблем нашого суспільства - анексію Криму та оцінив імовірність повернення півострову до складу України.

Про це Пальчевський розповів у ефірі одного із українських телеканалів.

На початку розмови телеведучий традиційно торкнувся найболючішої для українців теми - засилля олігархату, який десятиліттями гальмує розвиток "економіки для народу".

"Українці - занадто терплячий народ. Але мені здається, що саме зараз, у 2019 році, бажання змінити олігархічну систему переможе", - вважає Пальчевський.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Політика потребує дотепних і сміливих людей. Тому "Зелений" на своєму місці", - сказав Пальчевський, натякаючи, очевидно, на слугу народу.

"Чого тільки не наговорив та не наобіцяв Порошенко українцям за 5 років "по-новому" - повернення Криму та завершення війни на Донбасі, європейські зарплати та закриття Roshen. Люди, які зараз перебувають при владі - це одна велика дружна сім'я злодіїв України", - підкреслив телеведучий.

На запитання, як він оцінює пропозицію чинного глави держави щодо створення Автономної республіки кримських татар, Пальчевський не поскупився на яскраві епітети:

"Як ви собі це уявляєте? А решту - куди? Мені здається, Порошенко у цей момент був просто п'яний. На території Криму проживають багато нацменшин, і я впевнений, що їм навряд чи б сподобалась подібна ініціатива", - вважає Пальчевський.

Петро Порошенко

"Я вважаю, що єдиний реальний спосіб повернути Крим - це створити в Україні якість життя такого рівня, щоб кримчани самі не лише захотіли, а й прагнули повернення. Півострів можливо повернути лише у склад сильної та процвітаючої України", - резюмував телеведучий.

Нагадаємо, український телеведучий та політичний діяч Андрій Пальчевський вважає, що основним завданням України на даний момент є зміна існуючої олігархічної диктатури. І це єдиний шанс для молодого покоління українців зберегти державу. Про це він сказал в інтерв'ю виданню Politeka.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у чинного гаранта Петра Порошенка немає ніяких шансів на другий термін президенства.

Також Знай.ua писав про те, що відомий журналіст Андрій Пальчевський розповів про свою улюблену актрису, яку вважає унікально талановитою серед українського бомонду.