Анжеліка Макєєва - багаторазова чемпіонка і призер Європи і світу, абсолютна чемпіонка Європи з тхэквон-до, голова Федерації змішаних єдиноборств ММА України в Київській області. До недавнього часу вона працювала на посаді директора стадіону “Чемпіон” в Ірпені під Києвом, але дівчину, за її словами, раптово звільнили за відмову голосувати за одного з кандидатів.

Відповідне звернення спортсменка виклала в соціальній мережі Facebook.

"...З початком політичної гонки голова партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк через Петра Щербину почав здійснювати на мене тиск, погрожувати і вимагати, щоб я виконувала всі їх накази, агітувала виключно за них і тих кандидатів, на яких вони мені вкажуть. Вимагали, щоб я вступила до партії «Нові обличчя» і підтримувала кандидатуру чинного Президента, адже він, за їхніми словами, пообіцяв їм після виборів політичний дах. А також вимагали, щоб я брала участь в їх політичних і виборчих схемах..." - повідомляє дівчина.

Далі вона написала те, що викликало обурення багатьох українців:
"...Після моєї рішучої відмови брати участь у політичній агітації і виборчих схемах - мене руками Олександра Маркушина звільнили з посади директора стадіону, грубо порушуючи законодавство України. Звільнили, знаючи, що я перебувала на лікарняному і є вагітною!.."

Спортсменка каже, що нічого не боїться. так як за нею правда. Також, вона закликає не піддаватися на провокації, не продавати свій голос, не порушувати законів, щоб не втратити своє майбутнє.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

В коментарях люди максимально підтримую чемпіонку, але з'явилася інформація від її чоловіка Максима Цюцюри - теж спортсмена, що дівчину терміново госпіталізували, в зв'зку з нервовою напругою.

"...як чоловік зроблю все, щоб винні в її стражданнях були притягнуті до відповідальності. Я і моя родина вас не боїться! Запам'ятайте це!" - написав спортсмен.

Нагадаємо, що експерти розкрили всі карти того, як можуть бути сфальсифіковані вибори.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв про докладноу інструкцію щодо того, як правильно проголосувати на виборах.

Також, Знай.ua писав, як присікти фальсифікацію і на що потрібно звернути увагу в день голосування