Уповноважена з прав людини в агресивній Російській Федерації Тетяна Москалкова довела до сказу українського журналіста Романа Цимбалюка. Ось вже п'ятий рік Цимбалюк працює на території Росії. Тепер він записав відеоролик в якому жорстко відповів Москальковій. Конфлікт виник через формулювання омбудсмена щодо окупантів, які потрапили в українські в'язниці. Про це пише видання Политека.

Москалькова назвала їх "особами, яких незаконно утримують у зв'язку з політичною діяльністю".

Цимбалюк також зазначив, що аналогічну риторику просувають і представники Міністерства закордонних справ Росії.

Російський омбудсмен Москалькова

“Думаю, нашим російським нєбратьям потрібно побажати, щоб у них в країні прибульці з інших держав з допомогою автомата займалися політичною діяльністю”. Амінь”, — із сарказмом у своєму особистому відеоблозі звернувся український журналіст Роман Цимбалюк офіційних представників країни-агресора.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, раніше омбудсмен Людмила Денисова налякала правдою про українських полонених: ситуація гірше нікуди, треба терміново рятувати.

Нагадаємо, політв'язень Гриб довів, що путінські катівні небезпечні для здоров'я. Хлопець перебуває на межі життя і смерті.

Як повідомляв Знай. ua, НАБУ завело три справи проти Денисової. Навколо уповноваженої з прав людини Людмили Денисової розігрався неабиякий корупційний скандал.

Знай. ua писав, що Денисова влаштувала холодний душ українцям. Перевіряючі зазначили, що вихованці центру живуть в умовах, близьких до тюремним.

Ми повідомляли, що у бранця Кремля Павла Гриба виявили страшне захворювання: до слабоумства один крок.