Колишній президент Грузії та екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі залишив потужне звернення для українців, які змушені покидати свої домівки заради заробітків за кордоном.

Заробітчани

Відповідне відео політик виклав на своїй сторінці у Facebook.

"За останні 5 років, тобто за час президентства Петра Порошенка, більше 5 мільйонів українців покинули Україну. Такого відтоку людей Україна не знала із часів Голодомору. Ми маємо справу із справжньою національною трагедією. Ваші діти ростуть без вас, поки ви будуєте Польщу, Францію, Чехію і так далі. Ви повинні мати гідні зарплати та досягати успіху у своїй власній країні", - відзначив Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі

Популярні новини зараз

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

"Якщо Порошенко лишиться іще на 5 років, вам просто не буде куди повертатися. Я благаю вас - врятуйте своїми голосами Україну, інакше її просто не буде", - резюмував Саакашвілі.

Нагадаємо, колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі озвучив гучну заяву, що вирішив залишити пост голови опозиційної грузинської партії "Єдиний національний рух".

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

За словами політика, дане рішення пов'язане з тим, що він не має можливості на місці здійснювати партійне керівництво.

"У партії необхідно постійне оновлення, тому зараз необхідні нові люди і побудова нових принципів управління партією", - зазначив він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі опублікував термінове звернення до українського народу напередодні президентських виборів, яке він виклав у вільний доступ, про що пишуть Акценти.

Вибори в Україні

Михайло Саакашвілі переконує українців у тому, що у них залишився останній шанс змінити своє майбутнє і майбутнє країни в кращу сторону. Політик акцентував увагу на майбутніх виборах президента України, явно закликаючи зробити правильний вибір.

Також Знай.ua писав про те, що Україна стоїть на порозі серйозного оновлення політичної еліти, причому це оновлення буде системним.