Екс-губернатор Одещини, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю розповів відверто про своє ставлення до Володимира Зеленського в якості ймовірного президента України.

Саакашвілі про Зеленського

Міхеіл Саакашвили

На думку політика, зв'язки з колишнім акціонером ПриватБанку Ігорем Коломойським, які активно приписують коміку, розглядати взагалі не варто. Саакашвілі підкреслив – так, у Коломойського був банк, зараз він власник каналу, але політичного впливу чи авторитету у населення він не має.

Ігор Коломойський

"Міряти Зеленського за зразком Коломойського, я не думаю, що це справедливо. Цілком може бути, що він ні від кого не буде залежати", - додав він.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Саакашвілі додав: великий плюс Зеленського якраз у відсутності політичного досвіду. Він заробив свої гроші сам, концертами та фільмами Студії "Квартал 95" – легальним бізнесом, з якого сплачує податки у бюджет України:

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

"Він каже – це чесно зароблені гроші, ідіть в баню. От якби політик це сказав, йому би написали мінус. А коли він каже, це зовсім інша справа. Він реально справжній. Багато хто порушує табу. Він – російськомовний патріотичний українець. Мені він симпатичний", - впевнений Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі читає лекцію

Крім того, Саакашвілі стверджує, що команда чинного лідера України нібито виділила мільйони доларів виключно для підкупу виборців.

Робоча поїздка президента України Петра Порошенка

Дивіться: Саакашвілі про Зеленського

Нагадаємо, у мережу потрапив аудіофайл розмови між двома чоловіками, голоси яких ймовірно можуть мати схожість із голосами керівника Національної комісії з цінних паперів Тимура Хромаєва та президента України Петра Порошенка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", команда кандидата у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського звернулася до прихильників. Також "Знай.ua" писав, що про перші кроки кандидата у президенти від "Слуги народу"Володимира Зеленського у випадку його перемоги, а також шанси на лідерство, нещодавно розповів головний помічник коміка, політтехнолог Дмитро Разумков.