Кандидат в президенти України Володимир Зеленський дав журналісту НВ Максиму Бутченко дивну пораду. "Смішний" кандидат порадив журналісту "подобрать терпець", щоб коли-небудь зустрітися.

У неділю, 24 березня, Максим Бутченко написав в своєму Facebook, що Зеленський відмовився дати інтерв'ю такій кількості журналістів, що з них вже можна зібрати полк "Полк ошуканих Зеленським".

Несподівано для журналіста коментувати його допис прийшов сам шоумен і дав дивну пораду, яка ризикує перетворитися на мем.

Трохи пізніше Зеленський написав, що передасть контакти Максима Бутченко своїй прес-службі.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Чи допоможе це журналісту взяти інтерв'ю у Володимира Зеленського – невідомо, але користувачі дуже зацікавились висловом коміка.

Варто сказати, що до слів журналіста приєднались його колеги і нагадали Зеленському, скільком він відмовив у інтервю: Скрипін, Оксана Соколова, Соня Кошкіна, Яніна Соколова, та ін.

"Може вистачить ховатися? А то вже коли в Фейсбуці пишуть "сци**о" - всі знають про кого йде мова навіть без прізвища", - написав інший журналіст Святослав Батов.

Прокоментувала слова Зеленського і Яніна Соколова.

Нагадаємо, кандидат в президенти України Володимир Зеленський та його дружина Олена дали інтерв'ю у себе вдома для телеканалу ICTV.

Як повідомляв портал Знай.ua, 30 березня телеканал 1+1 цілий день транслюватиме передачі із Зеленським.

На телеканалі заявили, що Зеленський буде в "день тиші" фігурувати у своїй телепередачі як "актор, а не кандидат".

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.