Дочка відставного президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва Даріга стала головою Сенату країни. Це викликало неабиякий скандал в країні і в пресі. У зв'язку з цим жінці пригадали цинічну образу дітей з інвалідністю. Спливло старе відео 2013 року, у якому Даріга закликає батьків виховувати своїх дітей несподіваним чином - водити в інтернати для дітей з особливими потребами та будинки маляти, щоб ті подивилися на цих виродків і утрималися від передчасного та безладного статевого життя". За словами Дариги, це подіяло на дітей більше, ніж тривалі виховні бесіди. І чомусь вона зовсім не подумала, як би довелося дітям з інвалідністю, позбавленим батьківського тепла, якби на них водили дивитися людей як у зоопарк.

Також ми писали, що новий президент Казахстану Токаєв прийняв присягу: відео інавгурації наступника Назарбаєва.

Після того, як президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв 19 березня оголосив про відставку, було прийнято рішення, що правити країною буде спікер верхньої палати парламенту Казахстану, Сенату, Касим-Жомарт Токаєв. Це передбачає конституція країни. Тобто президентський термін Назарбаєва до 2020 року продовжить Токаєв. Чергові вибори президента в Казахстані повинні відбутися 2020 року.

Як вже повідомлялося, президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв оголосив, що подає у відставку, 19 березня, у зверненні до народу. Цей чоловік керував країною майже 30 років, він назавжди залишиться головою Ради безпеки центральноазіатського держави. Такий закон був прийнятий парламентом у 2018 році. І хоч Назарбаєв пішов у відставку з поста президента, він залишається головою правлячої партії «Нур-Отан».

Нагадаємо, раніше скандальний український політик Добкін втік в "столицю наркоманів" гуляти по дахах. Мама схвалює.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Дивіться: Недобрий вечір - Ч. М. О з Нафтогазу