Популярний український комік і шоумен, з недавніх пір ще й кандидат в президент України Володимир Зеленський боїться, що, ставши політиком, втратить любов людей.

Таку заяву політик зробив під час інтерв'ю закордонним журналістам, відповідаючи на запитання кореспондента німецького журналу Der Spiegel Крістіана Еша.

Володимир Зеленський

На питання журналіста про те, як Зеленський відноситься до втрати любові шанувальників через політичну кар'єру, той відповів, що це його хвора тема.

"Крім моїх моральних принципів, це важливий стоп-кран для мене як для майбутнього президента зробити щось таке, після чого можуть бути оплески, м'яко кажучи". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Володимир Зеленський

За словами коміка, рішення піти в президенти для нього "більше ніж борг", бажання заповнити "вакуум у політичному просторі", де народ не довіряє владі.

"Я хочу привести професійних, порядних людей у владу. В принципі, настрій і тембр політичного істеблішменту я б дуже хотів поміняти, наскільки це можливо". Володимир Зеленський

Крім того, зазначив політик, він хоче залишити слід в історії. "Зрозумілоъ і чесної історії", — уточнив він.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, що вчора, 21 березня в Херсоні співробітниками поліції було припинено розповсюдження матеріалів з ознаками чорного піару. Про це повідомляє представник команди Зе в Херсоні Юрій Соболевський.

Матеріали мали "поверхневі ознаки передвиборної агітації та графічні знаки, зовні схожі на елементи символіки Зе!команди", - повідомив він.

Зеленский

Виготовлення та розповсюдження цих матеріалів, за словами Соболевського, було ініційовано одним з "лідерів" президентської гонки, що входять в топ сорок кандидатів у Президенти України.

Як повідомляв "Знай.uа", міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оцінив шанси кандидата в президенти Володимира Зеленського на майбутніх виборах.

Також "Знай.uа" писав, що лідер студії " Квартал 95 і кандидат в президенти Володимир Зеленський здивував українців несподіваною заявою щодо політичних амбіцій фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.