Майже через п'ять років після підступної втечі квартиру екс-президента Віктора Януковича на Оболонській набережній української столиці передали в оренду.

Про це стало відомо завдяки заяві директора Національного агентства з виявлення, розшуку та управління корупційними активами Антона Янчука.

Віктор Янукович

"Квартиру передали в оренду і застрахували", - повідомив Янчук.

При цьому, він не уточнив ціну оренди квартири і хто її орендує. У той же час джерела в АРМА повідомили, що подібного роду інформацію управитель нерухомості може і не повідомляти АРМА.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Віктор Янукович

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що син колишнього українського президента Віктора Януковича Олександр Янукович намагається реалізувати сценарій реваншу в Україні за допомогою нової політичної партії. Цю інформацію повідомили користувачі соціальних мереж, які помітили, що у Facebook вже зареєстровано спільноту, присвячену новій "політсили".

Колишні регіонали, намагаючись повернутися в країну, вирішили назвати нову партію "Україна за мир". Особливу увагу варто приділити логотипу політсили, на якому зображений голуб на фоні напису "Антимайдан + Майдан = Сила".

Варто нагадати, що Віктор Янукович-молодший, син колишнього президента України, швидше за все - живий. Журналісти стверджують, що прізвища Янукович немає в жодному одному протоколі російської поліції. Ім'я загиблого 20-го березня 2015-го року на озері Байкал - Віктор Давидов. Давидов — це прізвище бабусі Януковича по матері. Але і це не вдалося встановити за паспортом.

Нагадаємо, у Трампа міцно взялися за автогіганта Volkswagen: вкрали мільярди.

Як повідомляв Знай.uа Янукович-молодший живий: з'явилися докази "воскресіння" сина-втікача президента.

Знай.uа писав, справа Єфремова: дружку Януковича винесли вирок.

Дивіться відео по темі: