Експерт з питань стилю і політичної моди Ґергард Ельферс пояснив, як не варто вдягатися політикам та показав це на прикладі кандидатів у президенти України.

Відповідне відео з'явилося у мережі та викликало справжній фурор в українців, передає Рoliteka.

Зеленський у "піжамі", Гриценко в "блідому" костюмі, Порошенко з "відкритою шиєю", а зачіска Тимошенко - "суміш бабусі та школярки, яка хоче бути найкращою в класі" - це лише неповний список критичних характеристик, якими обдарував українських політиків модний експерт.

Володимир Зеленський

Аналізуючи стиль Анатолія Гриценка, Ельферс відзначив, що його костюми - це не те, що носить сильний лідер та порадив політикові переглянути своє ставлення до зовнішнього вигляду.

Популярні новини зараз

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Анатолій Гриценко

Стиль лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко експерт охорактеризував як "суміш бабусі та школярки, яка хоче бути найкращою у класі".

Юлія Тимошенко

Володимиру Зеленському у свою чергу дісталося трохи менше критики - експерт відзначив, що його вигляд не завжди зразковий, але загалом відповідає образу молодого політика.

Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Зеленський не носить костюм з краваткою - так він стає ніби ближчим до людей. Стильний вигляд", - резюмував експерт.

Однак запобігти критиці Зеленському таки не вдалося - модний "ревізор", проаналізувавши один із образів слуги народу з відкритою шиєю заявив, що такий одяг більше нагадує піжаму.

Не оминув модний вирок і чинного гаранта. Ельферс заявив, що Порошенко виглядає по-президентськи.

"Чорний костюм у поєднанні із червоною або синьою краваткою - це "безпечний" вигляд, класика жанру", - резюмував експерт.

Петро Порошенко

Нагадаємо, лідер студії "Квартал 95" і кандидат в президенти Володимир Зеленський зізнався в тому, що розмовляв з президентом України Петром Порошенком.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома Україні соціологічна група "Рейтинг" у період 9-15 березня провела чергове соціологічне опитування на тему електоральних симпатій.

Також Знай.ua писав про те, що політолог, експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко показав, як українці ставляться до влади.