Кандидат в президенти України Володимир Зеленський прокоментував скандальне інтерв'ю своєї опонентки Юлії Тимошенко, яка згадувала про "борщ із чебурашки", коментуючи його "причетність" до виборів глави держави.

Володимир Зеленський

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зеленський не лишився у боргу перед лідеркою "Батьківщини", яка дозволила собі скандальний випад у бік опонента. Він порівняв з "гавкотом із сусіднього села" слова Тимошенко про "борщі з Чебурашки".

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Володимир Зеленський у свою чергу вважає кандидата в президенти, лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко "скислим борщем".

"Ой, щось ще доноситься, тихенько, як гавкіт з сусіднього села," борщ з Чебурашки ". Креативно! Ну, це краще, ніж" скислемед борщ і вчорашній "... Ржу не можу. А значить - готовий! Ми - нове блюдо! Свіже! з інгредієнтів важлива лише порядність, а там людей досвідчених додамо за смаком і точно обійдемося без "потрухів", - написав шоумен у відповідь на скандальну заяву Тимошенко.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко оцінила шанси кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Юлія Тимошенко

"Люди починають голосувати за людей, які не мають нічого спільного з професійним управлінням країною. Рецепти людство повинно шукати в іншому. Не можна тепер робити борщ з чебурашки. Можливо, це креативно, в якомусь роді експеримент, але це точно не смачно", - іронізує Юлія Тимошенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда керівника студії "Квартал 95" зафіксувала на фото і відео декілька автомобілів із тонованими вікнами, які постійно стежать за пересуванням Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський на зустрічі з журналістами розповів про труднощі, з якими він зіткнувся після того, як розпочав свою передвиборчу кампанію.