Юлія Тимошенко прокоментувала дії чинної влади, розповіла про модель поведінки з Путіним та оцінила шанси кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Про це вона розповіла у інтерв'ю для українських ЗМІ.

Тимошенко відзначила, що чинна влада перебуває у тісних взаємозв'язках із державою агресором.

"Триває цей фейк, що у нас в країні - один патріот. Чому санкції (РФ) не введені проти корумпованого оточення Порошенко? Проти Кононенко, Березенко та інших?", - зазначила Тимошенко.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Окрім того, вона прокоментувала зв'язки влади з державою-агресором загалом та Володимиром Путіним зокрема.

"Порошенко намагається на когось одягнути одяг руки Кремля, а насправді він і є проект і рука Кремля. Президент під час війни веде потужний бізнес з Кремлем".

Петро Порошенко

"Слабкість дипломатичної позиції президента щодо захисту України від війни в світі, призводить до того, що війну проти України намагаються вирішити за рахунок України. За деякими позиціями, це нагадує капітуляцію. Наприклад, прийняття в парламенті закону про особливий статус Луганській і Донецькій області", - додала Тимошенко.

Лідерка "Батьківщини" також прокоментувала кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах, який, як свідчать рейтинги, значно випереджає Леді Ю.

"Люди починають голосувати за людей, які не мають нічого спільного з професійним управлінням країною. Рецепти людство повинно шукати в іншому. Не можна тепер робити борщ з чебурашки. Можливо, це креативно, в якомусь роді експеримент, але це точно не смачно", - іронізує Тимошенко.

Юлія Тимошенко

"У другому турі ми однозначно будемо удвох з Порошенком. Після другого туру будуть закриті всі аеропорти, щоб президент не виїхав з країни зі своїм оточенням", - резюмувала Юлія Володимирівна.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію Дмитра Добродомова, Євгенія Мураєва та Дмитра Гнапа кандидатами на пост Президента України на майбутніх виборах 31 березня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, радник Міністра внутрішніх справ України Станіслав Речинський прокоментував скандал з кандидатом у президенти Юрієм Тимошенко - однофамільцем лідерки "Батьківщини".

Також Знай.ua писав про те, що главу однієї з політичних партій, який запропонував кандидатові в президенти України Юрію Тимошенко 5 мільйонів гривень за відмову від участі у виборах, затримали співробітники правоохоронних органів.