Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко потрапив до бази Ukrainian Papers, де публікують особисті листування українських політиків.

Олег Ляшко

Про це повідомив журналіст Олександр Дубинський своїй сторінці в соціальної мережі Facebook.

"Я очікував чогось подібного перед виборами. Але навіть не думав, що можливий такий масштаб", - зазначив він.

"Пам'ятаєте, як Ляшко виграв 571 тисячу гривень в лотерею Третьякова? Опубліковані докази того, що цей виграш був фіктивним))", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Олег Ляшко

Дубинський розповів, що в Мережу почали викладати архіви листувань топ-менеджерів чинного президента України Петра Порошенка, включаючи Свинарчука-Гладковського.

Судячи із стартової сторінки сайту, скоро будуть опубліковані вивантаження майже всього оточення президента.

"А поки насолоджуюся документами Олег Ляшко. До речі, Олег, хто вам подарував рожевий нагородний пістолет?" - додав він.

Нагадаємо, лідеру радикальної партії Олегу Ляшку не вдалося приховати від журналістів свій елітний особняк, вартість якого, як виявилося, складає цілих 15 мільйонів гривень, про що повідомляє Politeka з посиланням на один із недавніх сюжетів телеканалу ТСН.

Олег Ляшко

При цьому сам Ляшко переконує, що він орендував будинок і лише нещодавно викупив разом із землею. Престижна нерухомість розташована в елітному селищі під Києвом поблизу Старообухівської траси.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер "Радикальної партії" та кандидат у президенти України Олег Ляшко ніколи не мав власного бізнесу, однак володіє статками, які важко переоцінити.

Олег Ляшко

Про це повідомляють журналісти у рамках розслідування програми "Гроші" та публікують фото шикарної нерухомості одіозного радикала.

Також Знай.ua писав про те, що лідер Радикальної партії та кандидат у президенти України Олег Ляшко заявив про те, що має багато родичів на Донбасі, а його брат склав присягу окупантам.