Колишній мер ісландської столиці Рейк'явіка Йон Гнарр вважає, що кандидату в президенти Володимиру Зеленському слід бути готовим до найгіршого в новій для себе діяльності.

Про це повідомляє "Хвиля".

Варто відзначити, що до приходу у політику основним джерелом заробітку для Гнарра була робота звичайним клоуном. Проте у період найбільшої в історії Ісландії кризи він очолив столицю країни.

Задебільшого противника Гнарра називали його шарлатаном, розумово відсталим та постійно критикували через відсутність політичного досвіду, проте політику в підсумку вдалося стати одним з найуспішніших мерів за всю історію Рейк'явіка.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Варто відзначити, що колишній ісландський мер, який зараз працює клоуном, зробив своєму своєму українському "колезі" Володимиру Зеленському кілька порад.

"Раджу очікувати кращого, але готуватися гіршого. І ще! Володимир, якщо тебе оберуть, головне - не перетрудиться. Тому що здоров'я - понад усе!" - зазначив Ґнарр.

Разом з тим варто відзначити, що кандидат у президенти Володимир Зеленський обговорив із експертами проблеми освіти та науки в Україні та шляхи їх вирішення.

"У нашому штабі зібралися експерти по утворенню з усієї України, які взяли участь в обговоренні програми Володимира і висловили найцікавіші пропозиції щодо реформування освіти", - йдеться в повідомленні.

Серед важливих освітніх питань обговорили найболючіше - мізерні зарплати українських педагогів. Однак у Зеленського разом із експертами визріло вирішення цієї проблеми.

"Як зробити так, щоб професія учителя стала статусною в Україні і, відповідно, отримували гідні зарплати? Якщо платити учителям 4 тисячі доларів на місяць, за рік у масштабах України ця сума виллється у 200 мільйонів доларів на рік. Якщо посадити усіх корупціонерів, результат конфіскації незаконно нажитого майна вистачить, аби забезпечити таку зарплату учителям", - розповіли у Зеленського.

Нагадаємо, Квартал 95 замінували у Києві.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленському вдалося неможливе.

Також "Знай.ua" писав, що у Нацполіції зробили гучну заяву через прослуховування офісу Зеленського.

Володимир Зеленський покращив свої позиції в президентському рейтингу