Російський президент Володимир Путін став жертвою насмішок в соціальних мережах.

На цей раз його висміяли через безглузде вітання на 8 березня.

Про це у своєму особистому мікроблозі Twitter написав звичайний російський пропагандист Дмитро Смирнов, який з незрозумілих для всіх причин продовжує представляти себе як "журналіста кремлівського пулу".

"Ви встигаєте все і на роботі, і вдома і залишаєтеся красивими, яскравими, чарівними": Володимир Путін привітав російських жінок з 8 березня", — написав пропагандист в своєму мікроблозі.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Користувачі соціальних мереж не змогли обійти стороною черговий конфуз і зазначили, що Володимир Путін зовсім зажерся і погано виглядає. Інші ж коментатори в цьому контексті згадали недавні слова Альони Апіної про те, що "президент РФ — мрія кожної жінки".

"Приберіть це чмо з екрану", "Можете залишити собі ці слова. Привітання — х*йня, м'яко кажучи", "І ще додав би: "Незважаючи на все гівно, що я натворив у внутрішній політиці і натворю ще, ви ухитряєтесь і чоловіків з дітьми годувати, обпирати, і побут на своїх плечах тягти… А я втомився, я йду", "Плішивий, плюгавий карлик-фашист навчився говорити красиві промови", "Що він так погано виглядає? Апіній всю ніч снився", "Сексі-стручок", "Противно, до нудоти…", "Щось в нього пика змінилася, вже не помер справжній цар?", — вони пишуть в коментарях.

Раніше ми писали, що у четвер, 7 березня, президент Росії Владимир Путин виступив на вечорі в честь 10-річчя Сил спеціальних операцій РФ. Однак люди звернули увагу на те, якою дивною і безглуздій позі стояв глава Росії.

Як відомо, до цього журналісти не раз припускали, що у Путіна можуть бути серйозні проблеми з опорно-руховим апаратом.

Нагадаємо, У Путіна спробували приховати загибель великої шишки: правду розсекретили ЗМІ

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Брат Ляшко присягнув на вірність Путіну, українці киплять від гніву

Також Знай.uа" писав про те, що Путіна заклинило прямо на сцені: в мережі висміюють його ноги-циркулі.